Skoler

Aktiv til VM ønsker at alle skolebarn i Norge får minst 60 minutters fysisk aktivitet hver dag, og at de 60 minuttene får innhold.

Skolene er her en viktig arena, skolehverdagen blir lengere for de fleste barn, og aktiviteter bygget inn i skolehverdagen ser vi som utrolig viktig!
Vi har et godt samarbeid med Oslo Kommune-Utdanningsetaten og kommer til å gjøre flere ting i fellesskap til vinteren. I tillegg til at vi oppfordrer skoler i hele landet til å gjøre ekstra stas på vinteren i VM-sesongen!

Under følger mer informasjon om tilbudene til skolene.

Spørreundersøkelse Aktiv til VM

 I forbindelse med prosjektet Aktiv til VM, ønsker vi å undersøke litt om skivanene til elever i 5.-7. klasse.

Vi håper så mange lærere som mulig vil bruke 5 minutter av undervisningstiden sin til å svare på denne undersøkelsen.

Trykk her for spørreundersøkelsenSkole-VM på 97 barneskoler i Oslo

Utdanningsetaten i Oslo og Aktiv til VM ønsker at skolebarn skal få oppleve VM-stemningen, og vi har produsert opp "Aktiv til VM-skolepakken". Denne pakken inneholder alt man trenger til å arrangere en egen Skole-VM dag. 97 barneskolene i Oslo har søkt, og har fått tilsendt materiellet. Pakken inneholder startnummer til alle barn, start/målseil med VM-maskoten på, og premie til alle barna på skolen.

Alle skolene skal gjennomføre sitt Skole-VM i løpet av februar/mars.

35.000 barn skal dermed få kjenne på følesen av et VM i deres hjemby!

P.S. Vi hardessverre ikke flere pakker igjen, for de som måtte ønske det nå.


Aktiv til VM-skiskolen

 Vi har i vinter arrangert en egen Aktiv til VM-skiskole på Stovner og Skullerud. Skiforeningens skiskoleinstruktører har stilt opp for å gi barn fra skoler med særlig høy minoritetsandel et flott tilbud. Det har vært fantastisk moro, og vi har fått sett ekte skiglede fra ca 800 skidebutanter.

1. klassinger fra 6 bydeler i Oslo på 13 skoler ble plukket ut etter en søknadsprosess. Vi vil takke for alle søknader, og gratulerer de heldige utvalgte.
Hver skole var på skiskole fem ganger i løpet av januar og februar.
Skolene som ble plukket ut er Mortensrud, Bjørndal, Rommen, Stig, Grorud, Veitvet, Lindeberg, Ellingsrudåsen, Bakås, Skjønhaug, Sagene, Vahl og Tøyen.

Skolen på ski-konkurransen

Er din skole aktiv? Går dere mye på ski? Da må dere melde dere på i Skolen på ski-konkurransen!

Skoler i hele landet konkurrerer om å bli den skolen som har gått mest på ski gjennom vinteren, og blandt de skolene som deltar kommer vi til å trekke ut noen heldige som får ekstra premier gjennom Barnas Skiklubb og Aktiv til VM!


For å melde seg på, gå inn her:
Skolen på ski


Kollensang nr. 1

Øystein Pettersen

Kick-off på Beito

Oppsummering fra 2009/2010